Teaser trailer voor Beetlejuice Beetlejuice

De eerste teaser trailer is vrijgegeven voor Beetlejuice Beetlejuice, het door Michael Keaton en Jenna Ortega geleide vervolg. De film zal op 5 september 2024 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

De trailer geeft ons een eerste echte blik op de langverwachte vervolgfilm, waarin Ortega, Keaton, Winona Ryder en Catherine O’Hara terug te zien zijn in het iconische stadje Winter River, Connecticut.

Bekijk hieronder de Beetlejuice Beetlejuice trailer.Beetlejuice Beetlejuice trailer

Beetlejuice is terug! Na een onverwachte tragedie in de familie keren drie generaties van de familie Deetz terug naar Winter River. Lydia is nog steeds getraumatiseerd door Beetlejuice en haar leven wordt compleet op z’n kop gezet als haar opstandige tienerdochter Astrid op zolder de mysterieuze maquette van het stadje ontdekt en per ongeluk het portaal naar het hiernamaals opent. In beide werelden heerst onrust en het kan dan ook niet lang duren voordat iemand drie keer ‘Beetlejuice’ zegt en de kwelgeest terugkeert om de boel op zijn eigen unieke manier flink op stelten te zetten.

Tim Burton, die het origineel uit 1988 regisseerde, keert terug om het vervolg te regisseren. Het scenario is afkomstig van Alfred Gough en Miles Millar, gebaseerd op een verhaal van Seth Grahame-Smith. Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Burton, Tommy Harper, Marc Toberoff en David Geffen dienen als producenten voor de film.

Michael Keaton herneemt zijn rol als Betelgeuze in de film, terwijl Winona Ryder en Catherine O’Hara ook terugkeren als Lydia en Delia Deetz. De cast wordt aangevuld met Jenna Ortega als Astrid Deetz, Monica Bellucci als de vrouw van Betelgeuse en Willem Dafoe als een B-film actiester die stierf en vervolgens detective werd in het hiernamaals.

Bovendien spelen Justin Therous, Arthur Conti en Burn Gorman allemaal geheime rollen in de film.

Beetlejuice Beetlejuice verschijnt op 5 september 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...