24 uur durende Star Wars Marathon inclusief ontbijt bij Pathé

Beleef de Force: een nog nooit eerder vertoonde Star Wars marathon in Nederland bij Pathé.

Wees voorbereid op een intergalactisch spektakel! Om het 25-jarig jubileum van Star Wars Episode I: The Phantom Menace te vieren, zal deze klassieker vanaf 3 mei tijdelijk te zien zijn in alle Pathé-bioscopen. Om dit jubileum extra speciaal te maken is er ook een epische, ruim 24-uurs Star Wars Marathon te zien bij Pathé. Van vrijdagochtend 3 mei tot zaterdagochtend 4 mei worden alle negen delen van de legendarische saga op het grote scherm vertoond. Dit is nog nooit eerder gebeurd in Nederland. Na een mooie dag en nacht vol avonturen zorgt Pathé voor een lekker ontbijt voor alle bezoekers. De ticketverkoop start op 29 maart 17:00.Star Wars Marathon

Star Wars Marathon

Star Wars, gecreëerd door George Lucas, is een iconische sciencefiction-franchise die het verhaal vertelt van een fictief universum ver weg in een ander tijdperk. De saga volgt de eeuwige strijd tussen goed (de Jedi) en kwaad (de Sith), te midden van politieke intriges, epische ruimtegevechten en ontroerende menselijke verhalen. Elke film biedt een unieke en meeslepende reis door het Star Wars-universum.

De Star Wars-franchise omvat meerdere live-action- en animatiefilms. De filmreeks begon met een trilogie, die later werd uitgebreid tot een trilogie van trilogieën, bekend als de “Skywalker Saga”.

De titelloze film uit 1977, later ondertiteld Episode IV – A New Hope, werd gevolgd door de sequels Episode V – The Empire Strikes Back (1980) en Episode VI – Return of the Jedi (1983); deze films vormen de originele trilogie. Zestien jaar later werd de prequel-trilogie uitgebracht, bestaande uit The Phantom Menace (1999), Attack of the Clones (2002) en Revenge of the Sith (2005). Nadat maker George Lucas Lucasfilm in 2012 aan Disney had verkocht, werd een vervolgtrilogie bestaande uit Episodes VII tot en met IX uitgebracht, bestaande uit The Force Awakens (2015), The Last Jedi (2017) en The Rise of Skywalker (2019).

Ter ere van het 25-jarig bestaan van Star Wars Episode I: The Phantom Menace, zal er op het grote doek tijdens deze speciale re-release, exclusief 5 minuten aan beeldmateriaal van de nieuwe Star Wars-serie Acolyteworden vertoond.

De Star Wars marathon is te zien bij vijf Pathé theaters vanaf vrijdag 3 mei om 10:00 uur tot zaterdag 4 mei circa 11:00 uur. Alle negen delen in de marathon zijn Engels gesproken en niet ondertiteld. De ticketsale start op 29 maart 17:00. Kaarten kosten €69,50,- per persoon inclusief het ontbijt verzorgd door Pathé. De marathon vindt plaats in de volgende Pathé theaters:

  • Amsterdam Noord
  • Schouwburgplein
  • Spuimarkt
  • Tilburg Stappegoor
  • Leeuwarden.

De re-release Star Wars Episode I: The Phantom Menace ticketsale start ook op 29 maart 17:00 en is te zien in alle Pathé theaters op vrijdag 3 tot en met dinsdag 7 mei. Deze re-release is Engels gesproken en is Nederlands ondertiteld.

Voor meer informatie en tickets, pathe.nl/starwars.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...