Doogie Kamealoha seizoen 2 vanaf 31 maart op Disney Plus Nederland

De dokter is terug. Stream seizoen 2 van Doogie Kamealoha vanaf 31 maart op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Doogie Kamealoha seizoen 2

Doogie Kamealoha seizoen 2

Doogie Kamealoha, M.D. speelt zich af in het hedendaagse Hawaï en volgt Lahela “Doogie” Kamealoha, een 16-jarig wonderkind dat jongleert met een ontluikende medische carrière en het leven als tiener. Met de steun van haar zorgzame en komische ‘ohana (familie) en vrienden, is Lahela vastbesloten om het beste uit haar tienerjaren te halen en haar eigen weg te banen. Lahela wordt geleid (en dat maakt de zaken ook ingewikkelder) door haar carrièregedreven moeder Dr. Clara Hannon, die ook haar supervisor is in het ziekenhuis, haar toegewijde vader Benny die haar helpt contact te houden met wat het belangrijkst is, haar vrijgevochten oudere broer Kai, haar gezellige jongere broer Brian Patrick, haar beste vriend Steph, haar surfer crush Walter en haar collega-ziekenhuiscollega’s, Dr. Lee, Charles en Noelani.

Dit komend seizoen staat Lahela’s leven vol met beslissingen – Walter, Nico en het kiezen van haar medische specialiteit. Wie of wat zal ze uiteindelijk kiezen? Gelukkig heeft ze haar familie, collega’s en beste vriendin om haar onderweg te ondersteunen.

De remake bevat een ensemble, waaronder Peyton Elizabeth Lee, Kathleen Rose Perkins, Jason Scott Lee, Matthew Sato, Wes Tian, ​​Emma Meisel, Mapuana Makia en Jeffrey Bowyer-Chapman.

Doogie Kamealoha, M.D. is bedacht en geproduceerd door Kourtney Kang (How I Met Your Mother, Fresh Off the Boat). Het is uitvoerend geproduceerd door Melvin Mar, Jake Kasdan, Dayna Bochco, Jesse Bochco, Erin O’Malley, Matt Kuhn en Justin McEwen. De originele serie is gemaakt door topshowrunners David E. Kelly en wijlen Steven Bochco. Het had hoofdrollen voor Neil Patrick Harris en was van 1989 tot 1993 vier seizoenen te zien.

Doogie Kamealoha seizoen 2 is vanaf 31 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...