Serie Kindred vanaf 29 maart op Disney Plus Nederland

Geheimen die generaties lang verborgen zijn gebleven komen eindelijk aan het licht, op de meest onvoorstelbare manier. FX’s Kindred, een Original serie, is te streamen vanaf 29 maart op Disney Plus Nederland. Bekijk hieronder een trailer.

Kindred Disney Plus

Kindred op Disney Plus

Aangepast van de roman Kindred, door Octavia E. Butler, draait de serie om Dana James, een jonge zwarte vrouw en aspirant-schrijfster die haar leven van familiale verplichtingen heeft losgelaten en naar Los Angeles is verhuisd, klaar om haar ​​toekomst op te eisen. Maar voordat ze zich in haar nieuwe huis kan vestigen, merkt ze dat ze met geweld heen en weer wordt getrokken in de tijd. Ze duikt op op een negentiende-eeuwse plantage, een plek die opmerkelijk en nauw verbonden is met Dana en haar familie. Een interraciale romance stroomt door Dana’s verleden en heden, en de klok tikt terwijl ze worstelt om geheimen onder ogen te zien waarvan ze nooit wist dat deze door haar bloed stroomden.

Kindred heeft rollen voor Mallori Johnson, Micah Stock, Ryan Kwanten, Gayle Rankin, Austin Smith, David Alexander Kaplan, Sophina Brown en Sheria Irving.

Kindred, de gevierde en veelgeprezen roman van Octavia E. Butler, is aangepast voor televisie door schrijver en showrunner Branden Jacobs-Jenkins, die de serie samen met Joe Weisberg, Joel Fields, Darren Aronofsky en Ari Handel van Protozoa Pictures, Courtney Lee-Mitchell produceert. Janicza Bravo regisseerde en diende als uitvoerend producent van de pilot. Het seizoen met acht afleveringen wordt geproduceerd door FX Productions en al die afleveringen worden in één keer uitgebracht.

De serie is vorig jaar uitgebracht op Hulu in de Verenigde Staten Helaas heeft FX de serie al na één seizoen geannuleerd. Dat betekent dat er dus geen Kindred seizoen 2 zal verschijnen.

Kindred is vanaf 29 maart 2023 te zien op Disney Plus Nederland.

Afbeelding via Disney Plus

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...