Dramaserie Skymed krijgt seizoen 2

CBC en CBS Studios hebben Skymed seizoen 2 aangekondigd. De serie is te zien op Paramount+ en in Nederland op Skyshowtime.

Paramount+, CBC en Piazza Entertainment hebben aangekondigd dat de productie van het tweede seizoen van de medische dramaserie Skymed in Ontario en Manitoba is begonnen. De jonge medici en piloten die luchtambulances besturen keren terug voor meer leven, dood en drama in het luchtruim van het afgelegen noorden van Canada.

De serie is bedacht door Julie Puckrin en geïnspireerd door haar zus en zwager die elkaar ontmoetten tijdens het vliegen met luchtambulances.

Skymed seizoen 2

Op 20.000 voet in de lucht ervaren ontluikende verpleegsters en piloten die met luchtambulances vliegen in het afgelegen Noord-Canada triomfen, liefdesverdriet en beproevingen. Ze zitten allemaal boven hun hoofd, en alleen, met niemand om op te vertrouwen behalve elkaar.

Terug in Skymed zijn Natasha Calis als verpleegster Hayley Roberts, Aason Nadjiwon als piloot Austen Bodie, Morgan Holmstrom als no-nonsense verpleegster Crystal Highway, Praneet Akilla als eerste officier Chopper, Thomas Elms als ijskoude piloot Captain Nowak, Mercedes Morris als eerste officier Lexi Martine en Kheon Clarke als verpleegster Tristan Green. Braeden Clarke herhaalt zijn terugkerende rol als Crystal’s charmante geliefde, Jeremy Wood, en Aaron Ashmore keert terug als Wheezer, de wijsneuzige grote broer tegen wie iedereen opkijkt.

Tot de nieuwe castleden van het tweede seizoen behoren Sydney Kuhne als de vurige nieuwe boordarts Stef, Ryan Ali als de knappe jonge piloot Reese en Nadine Whiteman-Roden als Dr. Yana Noah.

Skymed is een Canadese medische dramaserie van de zender Paramount+. De show is ontwikkeld door Julie Puckrin, die zich liet inspireren door haar verpleegster zus en pilootzwager die aan boord van luchtambulances werkte. De serie ging in première op 10 juli 2022.

Afbeelding via Paramount+

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...