Drive-Away Dolls van Ethan Coen vanaf februari in de Nederlandse bioscoop

Focus Features heeft een nieuwe Drive-Away Dolls poster uitgebracht, die een voorproefje geeft van de komende komische roadfilm van Ethan Coen. Drive-Away Dolls draait vanaf februari in de Nederlandse bioscoop.

In de film spelen Margaret Qualley en Geraldine Viswanathan de hoofdrol als twee vrienden op een roadtrip die al snel misgaat, terwijl het paar onderweg een groep criminelen tegenkomt. De nieuwe poster belicht een aantal hoofdrolspelers, waaronder Matt Damon en Pedro Pascal.Drive-Away Dolls bioscoop

Drive-Away Dolls in de bioscoop

In deze humoristische film, geschreven door Ethan Coen en Tricia Cooke, maken we kennis met Jamie, een onbevangen vrije geest die klaagt over de zoveelste relatiebreuk met een vriendin, en haar terughoudende vriendin Marian, die nodig eens wat losser moet worden. Op zoek naar een nieuwe start, beginnen de twee vriendinnen aan een geïmproviseerde roadtrip naar Tallahassee. Maar het gaat al snel mis als ze onderweg een groep stuntelende criminelen tegenkomen.

De cast bestaat uit Margaret QualleyGeraldine ViswanathanBeanie Feldstein, Colman Domingo, Pedro Pascal, Bill Camp en Matt Damon.

Drive-Away Dolls is mede geschreven door Ethan Coen en zijn vrouw Tricia Cooke, die beiden uitvoerend produceren. Robert Graf, Tim Bevan en Eric Fellner produceren de komische caper. Het komt uit Focus Features en Working Title.

Drive-Away Dolls draait vanaf 24 februari 2024 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...