The Rookie seizoen 6 vanaf 20 februari te zien | Bekijk de trailer

ABC heeft de trailer vrijgegeven voor The Rookie seizoen 6. Volgend seizoen bereikt de serie zijn 100e aflevering. Het drama met Nathan Fillion is vanaf 20 februari te zien op het Amerikaanse ABC.

John Nolan jaagt zijn droom na om te werken bij de politie an Los Angeles, na een levensveranderende gebeurtenis. Als het oudste groentje wordt hij vaak gezien als een rondlopende midlife crisis.

In Nederland is de serie The Rookie te zien op Videoland. Wanneer seizoen 6 hier te zien zal zijn is nog niet bekend.The Rookie seizoen 6

De serie volgt John Nolan, een veertigjarige man, die van zijn comfortabele, kleine stadsleven naar Los Angeles verhuist om zijn droom na te streven politieagent te worden voor de politie van Los Angeles. Hij moet navigeren door de gevaarlijke, humoristische en onvoorspelbare wereld van een ‘jonge’ politieagent, vastbesloten om zijn tweede kans te maken om het leven te tellen.

In het nieuwe seizoen staat Agent John Nolan  opnieuw oog in oog met seriemoordenaar Rosalind Dyer. Agenten Bradford en Chen werken undercover met rechercheur Lopez en de politie van Las Vegas om de leiders van een grote criminele organisatie te arresteren.

De hoofdrollen worden gespeeld door Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Melissa O’Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Richard T. Jones, Shawn Ashmore.

The Rookie ging in première op 16 oktober 2018. Het tweede seizoen liep van 29 september 2019 tot 10 mei 2020. Het derde seizoen verscheen op 3 januari 2021. In mei 2021 werd de serie verlengd voor een vierde seizoen. Het vijfde seizoen ging eind september 2022 in première in Amerika.

The Rookie kijken in Nederland

The Rookie seizoen 1 t/m 4 zijn sinds 1 december 2023 te zien op Netflix Nederland. Op Videoland zijn inmiddels vijf seizoenen te zien.

Blijf op de hoogte 

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...