Eerste beelden van nieuwe Netflix film Chicken Run: Dawn of the Nugget

Netflix onthult de eerste beelden van Chicken Run: Dawn of the Nugget, het langverwachte vervolg op de populaire stop-motion animatiefilm Chicken Run. De film is opnieuw een productie van animatiestudio Aardman, bekend van Shaun the Sheep, Creature Comforts en Wallace & Gromit. De regie ligt in handen van de door Academy Award en BAFTA-genomineerde regisseur Sam Fell. Chicken Run: Dawn of the Nugget is vanaf 15 december exclusief te zien op Netflix.

Voor Ginger en de schare staat alles op het spel wanneer de gevaren van de mensenwereld hun pad kruisen. Ze deinzen nergens voor terug, zelfs niet als dat betekent dat ze hun eigen moeizaam verworven vrijheid moeten riskeren om de kippensoort te redden. Deze keer breken ze in!

Chicken Run: Dawn of the Nugget

In het langverwachte vervolg van Chicken Run heeft Ginger, die van Tweedy’s boerderij heeft weten te ontsnappen, eindelijk een perfecte toevluchtsoord gevonden voor haar en de hele kudde: een vredig eiland, ver weg van de gevaren van de mensenwereld. Samen met haar metgezel Rocky wordt ze ouder van een meisje genaamd Molly, waarmee haar geluk compleet lijkt. Echter, de veiligheid van alle kippen wordt bedreigd wanneer er op het vasteland een nieuwe gevaarlijke dreiging opduikt. Voor Ginger en haar team betekent het dat ze hun eigen vrijheid op het spel moeten zetten en opnieuw het gevaar moeten trotseren.

De film is geregisseerd door Sam Fell op basis van een scenario door Karey Kirkpatrick & John O’Farrell en Rachel Tunnard.

De stemmencast bestaat uit namen als Thandiwe Newton, Zachary Levi, Bella Ramsey, Imelda Staunton, Lynn Ferguson, David Bradley, Jane Horrocks, Romesh Ranganathan, Daniel Mays, Josie Sedgwick-Davies, Peter Serafinowicz, Nick Mohammed en Miranda Richardson.

Chicken Run: Dawn of the Nugget wordt uitgebroed op Netflix vanaf 15 december 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...