Eerste blik op Rachel Zegler in Disney live-action remake Snow White

Een nieuwe foto voor Snow White, de komende Disney live-action remake, geeft ons onze eerste officiële blik op Rachel Zegler in de titelrol. Op de foto, gepubliceerd door The Hollywood Reporter, is Zegler te zien als Sneeuwwitje en zit in wat lijkt op het huisje van de Dwergen. De actrice wordt omringd door de zeven dwergen, die allemaal CGI zijn. Bekijk de afbeelding hieronder.

 

Snow White live-action remake

Disney’s live-action bewerking van Sneeuwwitje is gebaseerd op de eerste animatieklassieker van de studio, Snow White and the Seven Dwarfs, die meer dan 80 jaar geleden debuteerde en het succes van Disney begon met animatiefilms. Het was ook geïnspireerd op het Duitse sprookje uit 1812, geschreven door de gebroeders Grimm.

In de film speelt Rachel Zegler (West Side Story, The Ballad of Songbirds and Snakes) de titelrol, met Gal Gadot als de Evil Queen. Ze worden vergezeld door Andrew Burnap als Jonathan en Martin Klebba als Grumpy. Het project zal worden geregisseerd en geproduceerd door Marc Webb op basis van een scenario van Greta Gerwig en Erin Cressida Wilson en zal naar verwachting het verhaal en de muziek van het origineel uitbreiden. La La Land en The Greatest Showman duo Benj Pasek en Justin Paul zijn ook verbonden om nieuwe nummers voor de bewerking te schrijven. Het project maakt deel uit van Disney’s groeiende lijst met aankomende live-action projecten, waaronder Vaiana, Hercules, Lilo & Stitch en Bambi.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...