Friends-acteur Matthew Perry op 54-jarige leeftijd overleden

De televisiewereld is in rouw omdat de iconische Friends-acteur Matthew Perry op 54-jarige leeftijd is overleden.

TMZ meldt dat de doodsoorzaak van Matthew Perry te wijten is aan een schijnbare verdrinking. Bronnen van de wetshandhaving vertelden de zender dat Perry werd gevonden in een huis waar eerstehulpverleners naar toe snelden na een oproep voor een hartstilstand. Er wordt geen kwaad opzet vermoed, noch zijn er ter plaatse drugs aangetroffen.

Matthew Perry overleden

Perry speelde de beroemde Chandler Bing in Friends, dat in tien seizoenen 234 afleveringen telde. Hij verscheen ook in andere televisiehits zoals Beverly Hills, 90210, Ally McBeal, Growing Pains, Scrubs, The West Wing, Studio 60 on the Sunset Strip, Growing Pains en meer. De acteur verscheen ook in verschillende komische films, zoals The Whole Nine Yards, Fools Rush In en anderen. Hij had sinds 2017 niet meer opgetreden, hoewel hij onlangs op de Friends-reünie verscheen.

Perry is open geweest over zijn problemen met middelenmisbruik, voornamelijk met pijnstillers en alcohol, nadat hij verschillende keren in een afkickkliniek heeft gezeten. De acteur heeft onlangs een boek uitgebracht waarin hij opende over zijn worstelingen en verhalen achter de schermen vertelde.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter