The Notebook The Musical vanaf lente 2024 op Broadway

The Notebook The Musical komt in het voorjaar van 2024 naar Broadway, dat meldde Deadline. Previews beginnen op dinsdag 6 februari 2024 in het Gerald Schoenfeld Theatre in New York City. De openingsavond is gepland op 14 maart 2024.

 

The Notebook The Musical

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Nicholas Sparks uit 1996, bevat de muzikale bewerking The Notebook muziek en teksten van singer-songwriter Ingrid Michaelson, met een boek geschreven door toneelschrijver en This is Us-producer Bekah Brunstetter.

Michael Greif (Dear Evan Hansen) en Schele Williams (The Wiz) regisseren The Notebook met choreografie van Katie Spelman (Moulin Rouge! The Musical). Kevin McCollum en Kurt Deutsch zullen produceren. Er zijn geen castingaankondigingen gedaan.

Oorspronkelijk aangekondigd in 2019, ging The Notebook in oktober 2022 in première in het Chicago Shakespeare Theatre.

The Notebook beschrijft de liefdesrelatie tussen arbeider Noah Calhoun en rijke erfgename Allie Nelson. Het omspant meer dan vijf decennia, van hun eerste ontmoeting tot de Tweede Wereldoorlog en later tot op hoge leeftijd als verpleeghuisbewoners.

De roman werd een New York Times Bestseller, wat leidde tot de verfilming van 2004 met Ryan Gosling en Rachel McAdams. De film The Notebook, geregisseerd door Nick Cassavetes, bracht wereldwijd meer dan $ 117 miljoen op en katapulteerde de carrières van Gosling en McAdams.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

%d bloggers liken dit: