Eerste teaser trailer voor And Just Like That seizoen 2

HBO Max heeft de eerste teaser trailer vrijgegeven voor And Just Like That seizoen 2. Het tweede seizoen van uitvoerend producent Michael Patrick King, met hoofdrolspelers en uitvoerend producenten Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon en Kristin Davis, gaat in juni in première op HBO Max.

In dit nieuwe hoofdstuk van Sex and the City volgen we Carrie, Miranda en Charlotte op hun reis van hun ingewikkelde leven en vriendschappen toen ze dertigers waren naar hun nog ingewikkelder leven en vriendschappen nu ze vijftigers zijn.

Klik hier voor een abonnement op HBO Max met korting en kijk nu naar jouw favoriete films en series!  

HBO Max

And Just Like That seizoen 2 trailer

Terugkerende castleden zijn Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon, Kristin Davis, Sara Ramírez, Sarita Choudhury, Nicole Ari Parker, Karen Pittman, Mario Cantone, David EigenbergEvan Handler, Christopher Jackson, Niall Cunningham, Cathy Ang en Alexa Swinton.

And Just Like That… is ontwikkeld door Michael Patrick King voor HBO Max. Het is een revival en een vervolg op de HBO-televisieserie Sex and the City gemaakt door Darren Star, die is gebaseerd op de krantencolumn van Candace Bushnell en de gelijknamige boekbundel uit 1996.

De ontwikkeling van de serie begon in december 2020, na de annulering van een derde verfilming. Het ging in première op HBO Max op 9 december 2021, met gemengde recensies. De seizoensfinale werd uitgebracht op 3 februari 2022. Oorspronkelijk aangekondigd als een miniserie, werd de serie in maart 2022 verlengd voor een tweede seizoen.

And Just Like That… seizoen 2 is vanaf juni 2023 te zien op HBO Max.

Afbeelding via HBO Max

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...