Trailer voor volgende Herule Poirot mysterie A Haunting in Venice

Bekijk hieronder de trailer voor A Haunting in Venice, de derde Herule Poirot-film van & door Kenneth Branagh na Murder on the Orient Express & Death on the Nile.

A Haunting in Venice

A Haunting in Venice

A Haunting in Venice speelt zich af in het griezelige Venetië na de Tweede Wereldoorlog op All Hallows ‘Eve, en is een angstaanjagend mysterie met de terugkeer van de gevierde speurneus Hercule Poirot. Nu met pensioen en levend in zelfopgelegde ballingschap in ‘s werelds meest glamoureuze stad, woont Poirot met tegenzin een seance bij in een vervallen, spookachtig palazzo. Wanneer een van de gasten wordt vermoord, wordt de detective in een sinistere wereld van schaduwen en geheimen geduwd.

De cast bestaat uit Kenneth Branagh, Kyle Allen, Camille Cottin, Jamie Dornan, Tina Fey, Jude Hill, Ali Khan, Emma Laird, Kelly Reilly, Riccardo Scamarcio en Michelle Yeoh.

Gebaseerd op Agatha Christie’s roman Hallowe’en Party uit 1969, wordt A Haunting in Venice opnieuw geregisseerd door Kenneth Branagh op basis van een scenario geschreven door Michael Green.

De film herenigt het team van filmmakers achter Murder on the Orient Express uit 2017 en Death on the Nile uit 2022. Uitvoerende producenten zijn Louise Killin en James Prichard, samen met filmmakers Ridley Scott, Simon Kinberg en Mark Gordon. Het is geproduceerd door Judy Hofflund.

Vanaf 15 september 2023 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...