Eerste teaser trailer voor Ferry de serie

Netflix onthult de teaser trailer van de langverwachte Ferry: de serie. De bekende cast bestaat uit Frank Lammers, Elise Schaap en Raymond Thiry, maar ook fan favorieten Kevin Janssens, Huub SmitTim Haars en Yannick van de Velde keren terug. Andere castleden die zich bij het Ferry-universum voegen zijn Tygo Gernandt en Koen de Graeve, samen met vele anderen. De serie bestaat uit acht afleveringen en is vanaf 3 november 2023 exclusief te zien op Netflix.

Bekijk de teaser trailer hieronder.

Ferry de serie teaser trailer

Ferry Bouman probeert als beginnende xtc-producent voet aan de grond te krijgen in de Brabantse onderwereld. Samen met John, zwager Lars, Remco en Dennis gaat hij de strijd aan met de onwrikbare drugsbaron Arie Tack en een beruchte motorclub om zijn plaats aan de top te veroveren. Maar pas wanneer zijn geliefde Danielle de donkere kant van Ferry en zijn business leert kennen, wordt duidelijk welke prijs hij moet betalen om de allergrootste te worden…

De cast bestaat uit Frank Lammers (Ferry Bouman), Elise Schaap (Danielle Van Marken), Yannick van de Velde (Lars Van Marken), Raymond Thiry (John Zwart), Huub Smit (Dennis), Tim Haars (Remco), Kevin Janssens (Jurgen van Kamp) en Monic Hendrickx (Claudia Bouman), Tygo Gernandt (Ricardo), Dirk Roofthooft (Mick)

De regie is in handen van Eshref Reybrouck en Joël Vanhoebrouck en de reeks is geschreven door Nico Moolenaar, Bart Uytdenhouwen, Piet Matthys, Tibbe van Hoof.

Ferry: de serie is, net als Undercover en Ferry (de film), een samenwerking tussen VRT, De Mensen en Netflix.

Ferry: de serie is vanaf 3 november 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...