De film Poor Things met Emma Stone vanaf 8 februari in de Nederlandse bioscoop

De poster en trailer zijn vrijgegeven voor de film Poor Things, met in de hoofdrollen Emma StoneMark RuffaloWillem Dafoe en meer. De film is geregisseerd door Yorgos Lanthimos (The FavouriteThe Lobster, The Killing Of A Sacred Deer, Dogtooth). Bekijk de poster hieronder. Poor Things is vanaf 8 december in de Amerikaanse bioscoop te zien. In Nederland verschijnt de film op 8 februari 2024.

Poor Things film

Poor Things film trailer

Van filmmaker Yorgos Lanthimos en producer Emma Stone komt het ongelooflijke verhaal en de fantastische evolutie van Bella Baxter (Stone), een jonge vrouw die weer tot leven is gewekt door de briljante en onorthodoxe wetenschapper Dr. Godwin Baxter (Willem Dafoe). Onder de bescherming van Baxter is Bella leergierig. Hongerig naar de wereldsheid die het haar ontbreekt, gaat Bella ervandoor met Duncan Wedderburn (Mark Ruffalo), een gelikte en losbandige advocaat, op een wervelend avontuur over de continenten. Bevrijd van de vooroordelen van haar tijd, groeit Bella standvastig in haar doel om voor gelijkheid en bevrijding te staan.

De cast bestaat uit namen als Emma StoneMark RuffaloWillem DafoeRamy Youssef, Jerrod Carmichael, Christopher Abbott.

Poor Things is geregisseerd door Yorgos Lanthimos naar een scenario van Tony McNamara, gebaseerd op de gelijknamige roman uit 1992 van Alasdair Gray.

Poor Things is vanaf 5 oktober in de Nederlandse bioscoop te zien.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...