Eerste teaser voor Godzilla x Kong: The New Empire

Het vervolg Godzilla vs. Kong 2 heeft zijn officiële titel en eerste teaser trailer ontvangen. Een tweet van het Twitter-account onthulde dat het vervolg Godzilla x Kong: The New Empire heet en een teaser trailer bevat van de aankomende film. De trailer toont een titaan die op een troon zit, omringd door botten, en zoomt vervolgens uit om de schedels van zowel Godzilla als Kong te onthullen, elk gloeiend met hun respectievelijke kleur.

Bekijk de Godzilla x Kong: The New Empire teaser trailer hieronder.

Godzilla x Kong: The New Empire

Deze nieuwste film volgt op de explosieve confrontatie van Godzilla vs. Kong met een geheel nieuw filmavontuur, waarin de almachtige Kong en de angstaanjagende Godzilla het opnemen tegen een kolossale onontdekte dreiging die verborgen is in onze wereld, en hun bestaan ​​op de proef stelt – en dat van ons. De epische film zal dieper ingaan op de geschiedenis van deze Titanen, hun oorsprong en de mysteries van Skull Island en daarbuiten, terwijl de mythische strijd wordt onthuld die deze buitengewone wezens heeft helpen smeden en voor altijd aan de mensheid heeft gebonden.

De film is geregisseerd door Adam Wingard. Het is een vervolg op Godzilla vs. Kong (2021), het wordt de vijfde film in MonsterVerse van Legendary Pictures. De hoofdrollen worden gespeeld door Dan Stevens, Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Fala Chen, Alex Ferns, Rachel House.

Het vervolg op MonsterVerse verschijnt op 15 maart 2024 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...