Netflix onthult officiële trailer Arnold Schwarzenegger’s FUBAR

Netflix geeft de trailer en poster van Fubar vrij. De eerste serie van Arnold Schwarzenegger, waarin hij tevens de hoofdrol vertolkt, is vanaf 25 mei exclusief te zien op Netflix.

FUBAR serie Netflix

Netflix serie FUBAR

Een CIA-agent (Schwarzenegger) die op het punt staat met pensioen te gaan, ontdekt een familiegeheim. De familieverhoudingen worden echter verder op scherp gesteld als hij gedwongen wordt om voor een laatste klus terug het veld in te gaan.  Fubar is een serie vol actie, humor en spionage.

FUBAR is gemaakt en uitvoerend geproduceerd door Nick Santora, die de serie omschrijft als “het meest surrealistische project” uit zijn carrière. In deze actiekomedie met acht afleveringen zijn er rollen voor Schwarzenegger, Monica BarbaroMilan CarterGabriel Luna, Fortune Feimster, Travis Van Winkle, Fabiana Udenio, Barbara Eve Harris, Aparna Brielle, Andy Buckley en Jay Baruchel.

De serie is uitvoerend geproduceerd door Schwarzenegger, Adam Higgs, Scott Sullivan, Holly Dale en Bill Bost met David Ellison en Dana Goldberg van Skydance. Het komt van Skydance Television.

Fubar is vanaf 25 mei exclusief te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...