Trailer voor City on Fire van Apple TV+

Apple TV+ heeft de officiële trailer uitgebracht voor City on Fire, het aankomende thriller-drama afkomstig van Gossip Girl-makers Josh Schwartz en Stephanie Savage. Het draait om het mysterie rond de dood van een jonge vrouw. De politie en de mensen in haar omgeving starten afzonderlijk onderzoek om erachter te komen wie verantwoordelijk is voor het ongelukkige incident.

De serie is vanaf 12 mei beschikbaar met de eerste drie afleveringen. Het wordt dan gevolgd door wekelijks een nieuwe aflevering tot en met 16 juni. Bekijk hieronder de City on Fire trailer.

City on Fire

City on Fire wordt beschreven als een door muziek gedreven familieverhaal geïnspireerd op de gelijknamige roman van Garth Risk Hallberg. De serie heeft rollen voor Wyatt Oleff, Chase Sui Wonders, Jemima Kirke, Nico Tortorella, Ashley Zukerman, Xavier Clyde, Max Milner, Alexandra Doke, Omid Abtahi, Kathleen Munroe, John Cameron Mitchell, Geoff Pierson en Beth Malone.

In het drama wordt een NYU-student neergeschoten in Central Park op 4 juli 2003. Samantha is alleen; er zijn geen getuigen en zeer weinig fysiek bewijs. De band van haar vrienden speelt in haar favoriete club in het centrum, maar ze vertrekt om iemand te ontmoeten en belooft terug te komen. Dat doet ze nooit. Terwijl de misdaad tegen Samantha wordt onderzocht, wordt onthuld dat zij de cruciale schakel is tussen een reeks mysterieuze stadsbranden, de muziekscene in de binnenstad en een rijke vastgoedfamilie in de bovenstad die rafelt onder de druk van de vele geheimen die ze bewaren.

City on Fire is geschreven en uitvoerend geproduceerd door Schwartz en Savage, die ook optreden als showrunners. Het wordt ook geregisseerd door Jess Peretz, die ook uitvoerend produceert samen met Lis Rowinski.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...