Eerste trailer Netflix film SCOOP over het veelbesproken BBC-interview met prins Andrew

Netflix geeft de trailer vrij van SCOOP, een film waarin we een kijkje krijgen achter de schermen van het befaamde BBC-interview met de Britse prins Andrew. Hoofdrollen worden gespeeld door Gillian Anderson en Rufus Sewell. De film is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Bekijk de trailer hieronder.

SCOOP op Netflix

SCOOP, geïnspireerd op ware gebeurtenissen, is de verfilming van vastberaden journalistiek dat uiteindelijk een wereldschokkend interview opleverde: het beruchte gesprek van prins Andrew met ‘BBC Newsnight’. Van producer Sam McAlister die spannende onderhandelingen voerde met Buckingham Palace tot de verbijsterende confrontatie van journalist Emily Maitlis met de prins, SCOOP neemt ons mee in het verhaal van vrouwen die nergens voor terugdeinzen om alles te krijgen. Want om zo’n groot interview te krijgen, moet je doortastend zijn.

De cast bestaat uit namen als Billie Piper, Gillian Anderson, Keeley Hawes, Romola Garai & Rufus Sewell.

De film is geregisseerd door Philip Martin op basis van een scenario geschreven door Peter Moffatt & Geoff Bussetil. Geproduceerd door Hilary Salmon & Radford Neville voor The Lighthouse Film & TV. Uitvoerend producenten zijn Sanjay SInghal voor Voltage TV, Sam McAlister.

De film is vanaf 5 april te zien op Netflix.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...