Komt er een Departure seizoen 4?

Komt er een Departure seizoen 4? Een vierde seizoen moet nog worden aangekondigd. Peacock moet de beslissing over de verlenging/annulering van de reeks nog bekendmaken. Het lijkt er echter op dat Departure seizoen 4 gaat verschijnen, gezien de overwegend positieve recensies van het huidige derde seizoen, de consensus van critici/kijkers, een algemene score van Departure op IMDb, evenals televisiekijkcijfers en ontvangst op Metacritic en Rotten Tomatoes.

Hou deze pagina in de gaten voor de laatste updates.Departure seizoen 4

Departure is een samenzwering serie die het mysterie van Flight 716 volgt – een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan verdwijnt. Na de mysterieuze crash wordt onlangs weduwe en briljante luchtvaartonderzoeker Kendra Malley (Archie Panjabi) gevraagd om het te onderzoeken samen met haar voormalige baas en mentor Howard Lawson (Christopher Plummer). Terwijl de hele wereld kijkt, racen Kendra en haar team om het vermiste vliegtuig te lokaliseren en mogelijke overlevenden op te sporen. Ze moeten vechten tegen een groot aantal verdachten en motieven, van zelfmoord en terrorisme, tot politiek gemotiveerde moord en systeemfalen om te bepalen wat er echt met Flight 716 is gebeurd – en om te voorkomen dat het weer gebeurt.

De serie heeft rollen voor Archie PanjabiChristopher PlummerJason O’MaraKris Holden-Reid, Karen LeBlanc. Eric McCormack (TravelersWill & Grace) is de cast in het derde seizoen komen versterken. Kort na de opnames van het tweede seizoen overleed Plummer, op 5 februari 2021.

Departure is een dramaserie uit 2019 in opdracht van de Canadese omroep Global. De serie ging in première op Universal TV op 10 juli 2019. Departure is gemaakt door Vince Shiao, die samen met Malcolm MacRury, John Krizanc, Ellen Vanstone en Stephanie Tracey het script schreef. De serie wordt geproduceerd door Panjabi, MacRury, Patrick Cassavetti, Carlo Dusi, Scott Garvie, D. Matt Geller, Diane Hendricks, Christina Jennings, Karine Martin, Chris Philip, T.J. Scott, Ben Silverman, Bo Stehmeier, Jeff Stentz en David A. Stern met Julie Lacey en Tina Grewal als producers.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...