Winnie the Pooh Blood and Honey 2 vanaf 30 mei in Nederlandse bioscoop | Bekijk trailer

Winnie the Pooh Blood & Honey 2 draait vanaf 30 mei 2024 in de Nederlandse bioscoop. ITN Studios lanceert de trailer van het vervolg en toont ons een bloederige horror verhalenboek. Poeh is terug en neemt zijn vrienden Knorretje, Teigetje en Uil mee om zoete wraak te nemen op Janneman Robinson. Hier gaat bloed vloeien… Bekijk de trailer hieronder.

De hit van vorig jaar, Winnie the Pooh: Blood & Honey, was een succes. En het heeft het team een ​​groter budget gegeven om mee te spelen. Deze trailer pronkt met sterk verbeterde karakterontwerpen en griezelige bloederige effecten.Winnie the Pooh Blood & Honey 2 in Nederlandse bioscoop

Diep in het Honderd Bunderbos groeit een geweldadige woede als Winnie de Poeh, Knorretje, Uil en Teigetje hun thuis en hun levens bedreigd worden nadat Janneman Robinson hun bestaan heeft onthuld. Nu ze niet langer meer in de schaduw kunnen leven, besluit de groep de strijd aan te gaan in de stadje Ashdown, het thuis van Janneman Robinson, waarbij ze een bloederig spoor van dood en verderf achterlaten. Poeh en zijn meedogenloze vrienden zullen iedereen laten zien dat ze dodelijker, sterker en slimmer zijn dan wie dan ook zich ooit had kunnen voorstellen, en ze zullen wraak nemen op Janneman Robinson, eens en voor altijd.

De eerste film wist dankzij de online hype $ 5,2 miljoen op te halen aan de kassa. De recensies waren niet bijzonder gunstig, maar het resultaat is in ieder geval een beter uitziend vervolg.

Winnie the Pooh Blood & Honey 2 wordt geregisseerd door Rhys Frake-Waterfield en geproduceerd door Scott Jeffery,

De cast bestaat uit Scott Chambers, Eddy Mackenzie, Marcus Massey, Tallulah Evans, Kelly Rian Sanson, Simon Callow, Alec Newman, Nicola Wright, Peter DeSouza-Feighoney, Lewis Santer, Tade Adebaio, en Nichaela Farrel.

Winnie the Pooh Bloody & Honey 2 draait vanaf 30 mei in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...