Eerste trailer No Hard Feelings met Jennifer Lawrence

Vandaag heeft Sony Pictures Entertainment de officiële trailer vrijgegeven van No Hard Feelings, die een eerste blik geeft op de film met Jennifer Lawrence in de hoofdrol. Bekijk de trailer hieronder.

Lawrence speelt een vrouw die reageert op een advertentie van twee ouders. Daarin wordt gevraagd om met hun schuchtere 19-jarige zoon, Percy, te slapen voordat hij naar de universiteit gaat.

No Hard Feelings trailer

Wanneer ze op het punt staat om haar ouderlijk huis kwijt te raken, ziet Maddie (Lawrence) een opmerkelijke vacature: rijke helikopterouders zoeken iemand die met hun introverte 19-jarige zoon Percy wil ‘daten’ voordat hij naar de universiteit gaat. Maar Maddie komt er al snel achter dat de stugge Percy zich niet zomaar laat inpakken.

Jennifer Lawrence speelt de hoofdrol in No Hard Feelings, een scherpe, hilarische comedy waarvoor ze eveneens de productie doet. De regie is in handen van Gene Stupnitsky, die ook Good Boys heeft gemaakt en meegeschreven heeft aan het scenario van Bad Teacher.

De cast bestaat uit Jennifer Lawrence, Andrew Feldman, Laura Benanti, Natalie Morales en Matthew Broderick.

No Hard Feelings draait vanaf 22 juni 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Afbeelding via Sony Pictures Nederland

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...