The Exorcism met Russell Crowe vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscoop

Searchers kondigt aan dat de spannende horrorfilm The Exorcism, met Russell Crowe in de hoofdrol, vanaf 8 augustus in de Nederlandse bioscoop te zien is. Acteur Anthony Muller (gespeeld door Crowe) probeert als filmacteur wanhopig een comeback te maken. Wanneer hij de rol van een priester met beide handen aangrijpt, wordt hij geconfronteerd met zijn fragiele psychische gesteldheid. Echter lijkt dat niet het enige te zijn dat hem in de weg staat.

The Exorcism

Wanhopig om een comeback te maken, duikt de gekwelde acteur Anthony Miller (Russell Crowe) met volle overtuiging in zijn rol als priester in een horrorfilm. Al snel neemt zijn fragiele psychische gesteldheid echter de overhand. Ongerust over zijn verontrustende gedrag zoekt zijn dochter Lee naar verklaringen: is haar vader teruggevallen in oude verslavingen, of is er iets onheilspellenders aan de hand? Van de makers achter Halloween (2018) en de Scream-franchise.

De hoofdrol in The Exorcism wordt gespeeld door Russell Crowe. Na rollen in diverse tv-series speelde Crowe zijn eerste rol op het witte doek in 1990 als luitenant Corbett in Blood Oath. Hij brak internationaal door met zijn rol in L.A. Confidential (1997) en verwierf vervolgens wereldfaam met zijn Oscar-winnende rol als Maximus Decimus Meridius in Gladiator (2000). Crowe heeft een indrukwekkende reeks films op zijn naam staan, waaronder A Beautiful Mind (2001) en Master and Commander: The Far Side of the World (2003). Andere hoofdrollen in The Exorcism worden gespeeld door Ryan Simpkins (A Single Man, Edge of Everything) en Sam Worthington (Avatar, Fractured).

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...