Eerste trailer voor film Ferrari van regisseur Michael Mann

Er is een teaser trailer vrijgegeven voor de film Ferrari, een komende biografische drama van regisseur Michael Mann (Heat, Collateral, The Last of the Mohicans). In de hoofdrollen zien we Adam Driver (Marriage Story, House of Gucci), Penélope Cruz (Parallel Mothers) en Shailene Woodley (Dumb Money, To Catch a Killer). Bekijk de trailer hieronder.

De zomer van 1957 verloopt moeizaam voor ex-autocoureur Enzo Ferrari: zijn autobedrijf dreigt failliet te gaan en het huwelijk met zijn vrouw Laura lijdt zwaar onder het gemis van hun overleden zoon Dino. Enzo zet zijn laatste hoop op één racewedstrijd: de Mille Miglia door Italië.

Ferrari film trailer

Het is de zomer van 1957. Achter het spektakel van de Formule 1 verkeert ex-racer Enzo Ferrari in een crisis. Een faillissement bedreigt de fabriek die hij en zijn vrouw Laura tien jaar geleden vanuit het niets hebben opgebouwd. Hun wankele huwelijk is geteisterd door het verlies van hun zoon Dino een jaar eerder. Ferrari heeft moeite om zijn zoon Piero te erkennen met Lina Lardi. Ondertussen drijft de passie van zijn coureurs om te winnen hen tot het uiterste terwijl ze aan de verraderlijke race van 1.000 mijl door Italië, de Mille Miglia, beginnen.

Ferrari is de langverwachte nieuwe film van regisseur Michael Mann (Heat, Collateral). Het is geschreven door Troy Kennedy Martin, gebaseerd op het boek Enzo Ferrari: The Man, The Cars, The Races, The Machine van Brock Yates.

De cast bestaat uit Adam Driver, Penélope Cruz, Shailene Woodley, Sarah Gadon, Gabriel Leone, Jack O’Connell en Patrick Dempsey.

Ferrari wordt geproduceerd door Michael Mann, PJ van Sandwilk, Marie Savare, John Lesher, Thomas Hayslip, John Friedberg, Laura Rister, Andrea Lervolino, Monika Bacardi, Gareth West, Lars Sylvest en Thorsten Schumacher.

Het wordt met Kerstmis 2023 uitgebracht door NEON. Een Nederlandse releasedatum is er nog niet.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...