Komt er een How I Met Your Father seizoen 3 op Disney Plus Nederland?

Komt er een How I Met Your Father seizoen 3 op Disney Plus Nederland? Helaas hebben we slecht nieuws voor fans van de serie. Hulu heeft de reeks na twee seizoenen op het streamingplatform geannuleerd.

Variety onthulde dat de door Hilary Duff geleide serie na twee seizoenen is geannuleerd, wat betekent dat de serie eindigt voordat het publiek erachter kon komen wie uiteindelijk de vader van Sophie’s kinderen was. Het tweede seizoen eindigde nog geen twee maanden geleden op 11 juli. Op het moment van schrijven is er geen verklaring gegeven waarom de streamer de sitcom niet nog een seizoen geeft.

Hoewel het mysterie van de vader waarschijnlijk pas in de seriefinale zou zijn beantwoord, bevatte de finale van seizoen 2 veel cliffhangers die aan het begin van seizoen 3 moesten worden aangepakt. Sophie en Jesse gaven eindelijk toe dat ze van elkaar hielden en kuste in de regen. Sid en Hannah beëindigden hun huwelijk na de spanningen van hun langeafstandsrelatie en beseften hoe hun gevoelens voor elkaar waren veranderd. Ondertussen werden Val en Drew intiem, hoewel toekomstige Sophie verklapte dat Val en Charlie samen eindigen en een zoon krijgen.

How I Met Your Father seizoen 3

In de nabije toekomst vertelt Sophie (Duff) haar zoon het verhaal over hoe ze zijn vader ontmoette: een verhaal dat ons terug katapulteert naar het heden waar Sophie en haar hechte vriendengroep midden in het uitzoeken van wie ze zijn, wat ze uit het leven willen en hoe verliefd te worden in het tijdperk van dating apps en onbegrensde opties.

De hoofdrollen worden gespeeld door Hilary Duff, Christopher Lowell, Francia Raisa, Tom Ainsley, Tien Tran, Suraj Sharma en de terugkerende acteurs Kim Cattrall, Daniel Augustin, Ashley Reyes en Josh Peck.

This Is Us showrunners Isaac Aptaker en Elizabeth Berger dienen als schrijvers en uitvoerende producenten. How I Met Your Mother-makers Carter Bays en Craig Thomas zijn uitvoerende producenten.

How I Met Your Mother is een komedieserie van CBS, waarvan op 19 september 2005 de eerste aflevering werd uitgezonden. De serie werd bedacht door Craig Thomas en Carter Bays. De hoofdrollen werden gespeeld door Josh Radnor, Jason Segel, Cobie Smulders, Neil Patrick Harris, Alyson Hannigan.

Afbeelding via Hulu

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...