Eerste trailer voor live-action Barbie film

Warner Bros. Pictures heeft de eerste Barbie film teaser trailer vrijgegeven. De film heeft een releasedatum voor de zomer van 2023.

Het is onze eerste blik op de cast, die wordt geleid door Margot Robbie, die ook als producer fungeert via haar LuckyChap-banner. Het project wordt geregisseerd door de veelgeprezen filmmaker Greta Gerwig op basis van een scenario dat ze samen met Noah Baumbach schreef. Bekijk de Barbie film teaser trailer hieronder.

Barbie film trailer

Barbie film trailer

Hoewel de plotdetails goed geheim zijn gehouden, bevinden Barbie en Ken zich in de film in de echte wereld, waar eerstgenoemde de uitdagingen ontdekt van het zijn van een levende vrouw.

Robbie wordt vergezeld door Ryan Gosling (La La Land) als Ken, America Ferrera (Ugly Betty), Simu Liu (Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ariana Greenblatt (Love and Monsters), Alexandra Shipp (tik, tik…BOOM!), Emma Mackey (Sex Education), Issa Rae (Insecure), Michael Cera (Scott Pilgrim vs. the World), Hari Nef (Transparant) en Will Ferrell als CEO van een speelgoed bedrijf.

De film is geproduceerd door Tom Ackerly van LuckyChap en Robbie Brenner van Mattel Films, samen met Josey McNamara en Ynon Kreiz. Dit markeert Robbie’s nieuwste samenwerking met Warner Bros. Pictures, nadat ze in 2016 in Suicide Squad, in 2020 in Birds of Prey en in 2021 in The Suicide Squad speelde als antiheld Harley Quinn.

Barbie is in de zomer van 2023 te zien in de bioscoop.

Afbeelding via Warner Bros. Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...