Top Gun: Maverick vanaf 22 december op SkyShowtime

De internationale hitfilm Top Gun: Maverick komt op 22 december naar SkyShowtime en is dan te zien op het platform als aanvulling op SkyShowtime’s kerstaanbod.

Top Gun: Maverick SkyShowtime

Top Gun: Maverick op SkyShowtime

Na meer dan dertig jaar dienst als één van de beste straaljagerpiloten, zit Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) nog altijd op zijn plek bij de Marine. Als moedige testpiloot blijft hij de grenzen opzoeken en ontloopt hij de promoties die hem aan de grond zouden houden. Wanneer hij een nieuwe lichting Top Gun-piloten moet trainen voor een gespecialiseerde en levensgevaarlijke missie, ontmoet Maverick Luitenant Bradley “Rooster” Bradshaw (Miles Teller), de zoon van Mavericks overleden vriend en Luitenant-Officier Air Nick Bradshaw, ofwel “Goose”.

Terwijl Maverick een onzekere toekomst tegemoet gaat en tegelijkertijd met zijn verleden moet afrekenen, wordt hij geconfronteerd met zijn diepste angsten. Dit alles komt samen in de gevaarlijkste missie ooit, waarbij alles op het spel staat.

De hoofdrollen worden gespeeld door Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Jon Hamm, Glen Powell, Lewis Pullman, Charles Parnell, Bashir Salahuddin, Monica Barbaro, Jay Ellis, Danny Ramirez, Greg Tarzan Davis, Ed Harris en Val Kilmer.

De film is geregisseerd door Joseph Kosinski en geproduceerd door Jerry Bruckheimer, Tom Cruise, Christopher McQuarrie en David Ellison. De film is geschreven door Ehren Kruger, Eric Warren Singer en McQuarrie en is het vervolg op de film Top Gun uit 1986.

Top Gun: Maverick werd geproduceerd door Paramount Pictures, Skydance en Jerry Bruckheimer Films. De film wordt gedistribueerd door Paramount Global Content Distribution.

SkyShowtime

SkyShowtime brengt het beste entertainment aanbod van ’s werelds meest iconische studio’s en verhalenvertellers samen. Met duizenden uren aan topentertainment voor het hele gezin zal de streamingdienst de thuisbasis zijn van een uitgebreide selectie van ’s werelds meest langverwachte series en films.

De SkyShowtime-dienst is beschikbaar voor klanten via de SkyShowtime-app op Apple iOS, tvOS, Android-apparaten, Android TV, Google TV en via de website: www.skyshowtime.com. SkyShowtime kost € 6,99 per maand.

Afbeelding via SkyShowtime

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...