Evangeline Lilly gaat met pensioen: Actrice geeft verklaring af over stoppen met acteren

Marvel Cinematic Universe-ster Evangeline Lilly stopt met acteren en onthult in een recente post op sociale media dat ze in de nabije toekomst niet langer zou werken. Lilly is vooral bekend van haar rol als Kate Austen in de dramaserie Lost, als Tauriel in de The Hobbit-films en als Hope in de Ant-Man-reeks van Marvel.

In een recente post op Instagram deelde Lilly een oud fragment van haar uit 2006 tijdens het filmen voor de populaire ABC-serie Lost. In de clip wordt Lilly gevraagd waar ze over tien jaar zou willen zijn en onthult dat ze eigenlijk met pensioen zou willen gaan. In de Instagram-post bevestigde ze dat ze nu haar eigen advies opvolgt en afstand neemt. Ze zei:

“I am so filled with joy and contentment today as I live out my vision. Praise God, I feel so grateful for my blessings. Stepping away from what seems like the obvious choice (wealth and fame) can feel scary at times, but stepping into your dharma replaces the fear with fulfillment. I might return to Hollywood one day, but, for now, this is where I belong.”

Evangeline Lilly stopt met acteren

Lilly is vooral bekend van haar tijd in Lost, waar ze de rol speelde van Kate Austen tijdens de populaire serie. Ze was ook een steunpilaar in het Marvel Cinematic Universe en speelde vanaf 2015 de hoofdrol als Hope van Dyne/The Wasp. Lilly’s acteercredits omvatten ook rollen in de veelgeprezen film The Hurt Locker, de filmserie The Hobbit en meer.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...