Trailer voor Ginny & Georgia seizoen 2

Netflix heeft de trailer vrijgegeven voor Ginny & Georgia seizoen 2. Deze kun je hieronder bekijken. Buckle up peaches, Ginny & Georgia, zijn terug en ze zijn chaotischer dan ooit. Seizoen 2 gaat op 5 januari in première op Netflix.

Ginny & Georgia seizoen 2

Hoe leef je met de wetenschap dat je moeder een moordenaar is? Dat is wat Ginny zal moeten uitzoeken. Belast met het nieuwe inzicht dat Kenny – haar stiefvader – niet een natuurlijke dood is gestorven, moet Ginny nu leren omgaan met het feit dat Georgia niet alleen doodde, ze doodde om Ginny te beschermen. Georgia daarentegen zou veel liever hebben dat het verleden in het verleden blijft, ze heeft tenslotte een bruiloft te plannen! Maar het grappige aan het verleden van Georgië is dat het nooit lang begraven blijft…

De hoofdrollen worden gespeeld door Brianne Howey, Antonia Gentry, Diesel La Torraca, Jennifer Robertson, Felix Mallard, Sara Waisglass, Scott Porter, Raymond Ablack, Mason Temple.

Het eerste seizoen werd geleid door showrunner/uitvoerend producent Debra J. Fisher, bedenker/uitvoerend producent Sarah Lampert en regisseur/uitvoerend producent Anya Adams.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...