Fall 2 is in ontwikkeling na het succes van het eerste deel

Fall 2 is in ontwikkeling! Het vervolg komt na het verrassende internationale succes van de film nadat deze op Netflix verscheen. Dit meldt Deadline. De site vermeldt dat producenten Tea Shop Productions en regisseur Scott Mann ideeën bespreken voor een nieuwe film, waarin waarschijnlijk opnieuw een groep personages vast komt te zitten op een angstaanjagende hoogte.

De originele film ging in première in augustus 2022 en ging over twee vrienden die vast komen te zitten na het beklimmen van een ontmantelde tv-toren in de woestijn. Na een matig succes aan de box office, werd Fall een verrassingshit in het buitenland. Het succes van de film komt ook zonder enige echte marketingpush erachter, waarbij de mede-oprichter van Tea Shop Productions, James Harris, het succes toeschrijft aan mond-tot-mondreclame. Harris zei:

“We were pleasantly surprised by how everybody has such a visceral reaction to it. It is one of those movies where word of mouth really helps.”

Mede-oprichter Mark Lane vertelde:

“It’s an easy thing for people to pick up on a streamer. You can see the concept in the poster image and we’re finding that if people try it, they are getting hooked instantly.”

Fall 2

Voor de beste vriendinnen Becky en Hunter draait het leven om het overwinnen van angsten en het verleggen van grenzen. Ze besluiten een afgelegen en verlaten radiotoren van 600 meter hoog te beklimmen om de as van Becky’s overleden echtgenoot te verstrooien. Wanneer delen van de gammele ladder afbreken, komen de vriendinnen vast te zitten. Hun klimvaardigheden, evenals hun vriendschap, wordt nu op de proef gesteld in een wanhopige strijd om de elementen, een gebrek aan voorraden en duizelingwekkende hoogtes te overleven.

De film is geregisseerd en gecoproduceerd door Scott Mann (Final Score; Heist; The Tournament; Down Amongst the Dead Men) op basis van een scenario dat samen met Jonathan Frank en Scott Mann is geschreven. De film is ook geproduceerd door James Harris, Mark Lane en Christian Mercuri.

De hoofdrollen worden gespeeld door Grace Fulton, Virginia Gardner, Jeffrey Dean Morgan, Mason Gooding, Julia Pace Mitchell en Jasper Cole.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...