Film over rapper Antoon vanaf 21 april in de bioscoop te zien

In de persoonlijke film Antoon – Engel wordt je meegenomen in het leven van de jonge en zeer getalenteerde rapper, producer en songwriter Antoon. De 20-jarige was de meest gestreamde artiest van 2022 en verkocht twee keer de Ziggo Dome uit. In 2023 ontvang hij de QMusic Top 40 award voor Beste Artiest en wint ook de Edison Pop prijs.

De film zal exclusief in de bioscoop te zien zijn op 21 en 23 april. Bekijk hieronder de trailer.

Antoon – Engel film

Vanaf het uitverkochte Ziggo Dome concert, waar hij zijn grootste hits zoals Hyperventilatie, Vluchtstrook, Hallo, Hotelschool en Meteoriet performde voor zijn uitzinnige fans, terug naar zijn vroege jeugd. Met nooit eerder vertoonde beelden zien we de eerste stappen in de muziekcarrière van Valentijn en vertellen de mensen die het dichtst bij hem staan, hoe het toen allemaal is begonnen. Aan het woord komen onder andere zijn familie, zo zien we hem letterlijk bij oma aan de keukentafel, maar ook mede-artiesten als BIG2 en Ronnie Flex die destijds direct de potentie van Antoon zagen.

Het verhaal van Antoon is er één van vastberadenheid; als je echt iets wil en er helemaal voor gaat, kun je alles bereiken. In een aantal jaar groeide de nu 21 jarige Valentijn uit tot een pop-fenomeen in Nederland. Inmiddels heeft Antoon meerdere top 10 hits op zijn naam staan en stapelen de gouden en platina platen zich op…. achter zijn bank in de woonkamer. Het verhaal van de eigenzinnige Antoon kent vele hoogtepunten, maar ook met één persoonlijke tragedie, wanneer zijn moeder overlijdt na een ernstig ziekbed. Gelukkig vindt de jonge ster keer op keer zijn kracht in iets waar hij het meest van houdt… muziek.

Antoon – Engel laat zien hoe talent, doorzettingsvermogen en een klein beetje geluk je naar de muzikale top van Nederland kan brengen. Beleef nog één keer de hoogtepunten van het Ziggo Dome concert op het witte doek en neem een duik in dit zeer persoonlijke verhaal van Antoon.

De kaartverkoop voor de exclusieve vertoningen van de bioscoopfilm Antoon – Engel, start op maandag 20 maart 2023 via de plaatselijke bioscopen en via www.antoondefilm.nl

Antoon – Engel is geproduceerd door FCCE. De film wordt op 21 en 23 april 2023 door filmdistributeur WW Entertainment landelijk in de bioscoop gebracht.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter