The Fantastic Four MCU-film krijgt officiële titel en cast, releasedatum uitgesteld

De releasedatum en cast voor de langverwachte Marvel Cinematic Universe-film Fantastic Four is bekend.

Een persbericht van Disney onthulde de nieuwe titel en releasedatum. Waar voorheen werd aangenomen dat de film simpelweg Fantastic Four heette, is bevestigd dat de officiële titel van de film The Fantastic Four is. Bovendien is de nieuwe releasedatum voor de Marvel Studios film uitgesteld naar 25 juli 2025. De vorige datum was 2 mei 2025, wat betekent dat de release ongeveer tweeënhalve maand is uitgesteld.

Eindelijk werd na veel speculatie ook de cast van de superheldenfilm onthuld. Marvel Studios onthulde op Twitter dat Pedro Pascal inderdaad Reed Richards/Mister Fantastic zal spelen, terwijl Vanessa Kirby Sue Storm/The Invisible Woman zal spelen. Joseph Quinn van Stranger Things heeft de rol van Johnny Storm/Human Torch, en Ebon Moss-Bachrach heeft de rol van Ben Grimm/The Thing.

Je kunt de tweet hieronder zien.


The Fantastic Four cast en releasedatum

Fantastic Four wordt geregisseerd door Matt Shakman (WandaVision) op basis van een scenario van Josh Friedman, die werd ingeschakeld om het script te herschrijven dat oorspronkelijk was geschreven door Jeff Kaplan en Ian Springer. Als project in Phase Six van het Marvel Cinematic Universe staat de release van Fantastic Four gepland op 25 juli 2025.

De Fantastic Four strip debuteerde in 1961. Gemaakt door Stan Lee en Jack Kirby, het was de eerste superheldenteamtitel geproduceerd door Marvel Comics en maakte beroemde personages als Reed Richards, Sue Storm en Doctor Doom populair.

Losjes gebaseerd op Marvel’s ‘Ultimate Fantastic Four’ comic serie, was de vorige film uit 2015 controversieel, waaronder een controversiële tweet van regisseur Josh Trank waarin hij klaagde over de kwaliteit van de uiteindelijke cut van de film. De film haalde slechts $167 miljoen aan de wereldwijde box office.

De film had hoofdrollen voor Miles Teller als Reed Richards (Mr. Fantastic), Kate Mara als Sue Storm (The Invisible Woman), Michael B. Jordan als Johnny Storm (The Human Torch), Jamie Bell als Ben Grimm (The Thing), Toby Kebbell als Victor Von Doom. Voorafgaand aan deze versie regisseerde Tim Story de film Fantastic Four uit 2005 en Fantastic Four: Rise of the Silver Surfer uit 2007, die wereldwijd een gecombineerde $619 miljoen opbracht.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...