Trailer voor WOII serie We Were the Lucky Ones met Logan Lerman en Joey King

Hulu heeft de officiële trailer uitgebracht voor de serie We Were the Lucky Ones, de nieuwste familiedrama met in de hoofdrollen Logan Lerman en Joey King. Bekijk de trailer hieronder.

De video introduceert een Joods gezin dat tijdens de Tweede Wereldoorlog gescheiden raakt. Het benadrukt de inspanningen van elk gezinslid om manieren te vinden om zich met elkaar te herenigen, terwijl ze vechten voor hun overleving. Het drama begint op 28 maart met streamen met de eerste drie afleveringen.

We Were the Lucky Ones serie

Het verhaal is geïnspireerd op het ongelooflijke waargebeurde verhaal van een Joodse familie die aan het begin van de Tweede Wereldoorlog gescheiden werd, vastbesloten om te overleven en zich te herenigen. We Were the Lucky Ones laat zien hoe de menselijke geest ondanks het donkerste moment van de twintigste eeuw kan standhouden en zelfs kan gedijen. De serie is een eerbetoon aan de triomf van hoop en liefde tegen alle verwachtingen in.

We Were the Lucky Ones is geschreven en geproduceerd door Erica Lipez, die tevens als showrunner optreedt. Het is een bewerking van het gelijknamige boek van Georgia Hunter. Het is uitvoerend geproduceerd door Hunter, Jennifer Todd, Adam Milch en Thomas Kail.

De cast bestaat uit namen als Logan Lerman, Joey King, Hadas Yaron, Henry-Lloyd Hughes, Amit Rahav, Sam Woolf, Michael Aloni, Moran Rosenblatt, Eva Feiler, Lior Ashkenazi en Robin Weigert.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...