FBI seizoen 6 vanaf 10 maart te zien in Nederland bij Veronica

Vanaf 10 maart zie je elke zondag om 21.00 uur nieuwe afleveringen van FBI seizoen 6. Tevens verschijnen er elke zondag afleveringen van FBI: Most Wanted en FBI: International bij Veronica.

De FBI-franchise wordt geproduceerd door Dick Wolf (Law & Order), die tevens bekend is van de Chicago-franchise.FBI seizoen 6

FBI is een serie over de interne werking van het New Yorkse kantoor van de FBI, waarbij alle vaardigheden, intellect en de meest geavanceerde technologie van het Bureau worden gebruikt om New York en het land veilig te houden. Dit wordt onder anderen gedaan door speciaal agent Maggie Bell, een veteraan van het kantoor in Manhattan, en haar partner Omar Adom “OA” Zidan, die pas in dienst is en uit Queens, New York, komt. Hij werkte voorheen undercover voor de drugsafdeling. Assistent-speciaal agent Jubal Valentine leidt de onderzoeken vanuit het hightech kantoor in Manhattan, samen met analist Kristen Chazal.

FBI is een misdaaddrama gemaakt door Dick Wolf en Craig Turk en uitgezonden op CBS, waar hij in première ging op 25 september 2018. De serie wordt geproduceerd door Wolf Entertainment, CBS Studios en Universal Television, met Dick Wolf, Arthur W. Forney, Peter Jankowski en Turk als uitvoerende producenten.

De serie ontving op 20 september 2017 een rechtstreekse order voor 13 afleveringen. Het derde seizoen ging in première op 17 november 2020. In maart 2021 verlengde CBS de serie voor een vierde seizoen, dat in première ging op 21 september 2021. In mei 2022 verlengde CBS de serie voor een vijfde en zesde seizoen. Het vijfde seizoen ging in première op 20 september 2022. Het zesde seizoen gaat in première op 13 februari 2024.

De cast van seizoen 6 bestaat uit namen als Missy Peregrym, Zeeko Zaki, John Boyd, Katherine Renee Kane, Alana de la Garza, Jeremy Sisto.

FBI seizoen 6 is vanaf zondag 10 maart 2024 om 21.00 uur te zien bij Veronica.

FBI franchise

De FBI-franchise (ook wel The FBIs genoemd) is een mediafranchise die bestaat uit drie televisieseries die momenteel worden uitgezonden op CBS. Het begon met de première van FBI in 2018 en is inmiddels uitgebreid met spin-offs FBI: Most Wanted en FBI: International. Dick Wolf creëerde FBI met Craig Turk en FBI: International met Derek Haas, terwijl FBI: Most Wanted werd gemaakt door René Balcer. Alle drie de series worden geproduceerd door Wolf Entertainment en behandelen verschillende aspecten van het Federal Bureau of Investigation (FBI).

Er zijn meerdere personages in meer dan één serie van de franchise verschenen via crossovers, en de franchise heeft ook twee crossover-evenementen gehad. De franchise is ook verbonden met de Chicago-franchise van NBC en Wolf Entertainment, en als gevolg daarvan met de Law & Order-franchise.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter