FBI: Most Wanted seizoen 5 vanaf 10 maart te zien in Nederland bij Veronica

Vanaf 10 maart zie je elke zondag om 20.00 uur nieuwe afleveringen van FBI Most Wanted seizoen 5. Tevens verschijnen er elke zondag afleveringen van FBI en FBI: International bij Veronica.

De FBI-franchise wordt geproduceerd door Dick Wolf (Law & Order), die tevens bekend is van de Chicago-franchise.FBI: Most Wanted seizoen 5

FBI: Most Wanted richt zich op de Fugitive Task Force, die meedogenloos de beruchte criminelen op de Most Wanted-lijst van het Bureau opspoort en oppakt. De doorgewinterde agent Jess LaCroix houdt toezicht op zijn zeer bekwame team. Het fungeert als een mobiele undercover-eenheid die altijd in het veld is en degenen achtervolgt die het meest wanhopig zijn om gerechtigheid te ontlopen.

De serie heeft rollen voor Julian McMahon, Kellan Lutz, Roxy Sternberg, Keisha Castle-Hughes, Nathaniel Arcand, YaYa Gosselin, Miguel Gomez, Alexa Davalos, Dylan McDermott, Edwin Hodge, Shantel VanSanten.

FBI: Most Wanted is een televisieserie gemaakt door René Balcer en geproduceerd door Wolf Entertainment, die in mei 2019 door CBS werd besteld voor series. Het is de eerste spin-off van Dick Wolfs drama FBI, in wiens eerste seizoen de personages uit de serie werden geïntroduceerd. De serie ging in première op 7 januari 2020.

In mei 2020 werd de serie verlengd voor een tweede seizoen; die in première ging op 17 november 2020. In maart 2021 verlengde CBS de serie voor een derde seizoen, dat in première ging op 21 september 2021. Het vierde seizoen ging in première op 20 september 2022. Het vijfde seizoen gaat naar verwachting in première op 13 februari 2024.

FBI Most Wanted seizoen 5 is vanaf 10 maart 2024 om 20.00 uur te zien bij Veronica.

FBI franchise

De FBI-franchise (ook wel The FBIs genoemd) is een mediafranchise die bestaat uit drie televisieseries die momenteel worden uitgezonden op CBS. Het begon met de première van FBI in 2018 en is inmiddels uitgebreid met spin-offs FBI: Most Wanted en FBI: International. Dick Wolf creëerde FBI met Craig Turk en FBI: International met Derek Haas, terwijl FBI: Most Wanted werd gemaakt door René Balcer. Alle drie de series worden geproduceerd door Wolf Entertainment en behandelen verschillende aspecten van het Federal Bureau of Investigation (FBI).

Er zijn meerdere personages in meer dan één serie van de franchise verschenen via crossovers, en de franchise heeft ook twee crossover-evenementen gehad. De franchise is ook verbonden met de Chicago-franchise van NBC en Wolf Entertainment, en als gevolg daarvan met de Law & Order-franchise.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...