The Blacklist seizoen 10 vanaf 6 maart te zien op Netflix

The Blacklist seizoen 10 is vanaf 6 maart 2024 te zien bij Netflix. Eerder verscheen het laatste seizoen ook op Videoland maar daar zal op 28 februari de complete serie uit het aanbod verwijderd worden.

James Spader heeft sinds seizoen 1 het personage Raymond Reddington gespeeld, een FBI-informant van oude criminele collega’s. Het afgelopen seizoen wordt Reddington geconfronteerd met “ongeëvenaard gevaar”, aangezien sommigen van degenen die hij heeft geïdentificeerd wraak willen nemen.

The Blacklist seizoen 10 op Netflix

The Blacklist draait al negen seizoenen lang om Raymond ‘Red’ Reddington, één van de meest gezochte misdadigers van de VS. In de finale van seizoen negen zagen we hoe de onderzoeken naar de moord op Liz en de moord op de buurman van Cooper in elkaar overlopen en uitkomen bij één en dezelfde gemeenschappelijke vijand: Marvin. Terwijl Marvin wordt opgesloten achter de tralies, helpt hij voormalig zwartrijder Wujing ontsnappen en geeft hem ‘The Blacklist’. Hiermee wordt het plot voor seizoen tien geschetst: hoe zal het verdergaan met The Blacklist?

In The Blacklist speelt James Spader de rol van Raymond (Red) Reddington. Hij is bezig met het opnieuw opbouwen van zijn criminele imperium, dat hij samen met Elizabeth Keen (Megan Boone) heeft opgezet. Leven met de realiteit brengt Liz in tweestrijd. Zij is een FBI-agent, maar de verleiding om te handelen naar haar meer criminele instincten is groot.

De hoofdrollen in seizoen 10 worden gespeeld door James Spader, Diego Klattenhoff, Hisham Tawfiq, Anya Banerjee en Harry Lennix. Het wordt het eerste seizoen van de serie waarin zowel Amir Arison als Laura Sohn niet te zien zijn; het wordt ook het tweede seizoen zonder Megan Boone.

The Blacklist was een enorme hit toen het in 2013 debuteerde. Het seizoen wordt geproduceerd door Davis Entertainment, Universal Television en Sony Pictures Television. John Eisendrath, John Davis, Joe Carnahan en John Fox blijven dienen als uitvoerende producenten van de serie.

In Nederland is The Blacklist seizoen 10 vanaf 6 maart 2024 te zien op Netflix.

Afbeelding via NBC

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...