Renée Zellweger keert terug voor deel 4 Bridget Jones: Mad About the Boy

Volgens een recent bericht van Variety komen Renée Zellweger, Hugh Grant en Emma Thompson samen voor Bridget Jones: Mad About the Boy, een bewerking van de roman van Helen Fielding.

Naast Zellweger, Grant en Thompson zullen in de nieuwe film ook Chiwetel Ejiofor (Love, Actually) en Leo Woodall (The White Lotus) zich bij de cast voegen.

Michael Morris zal het project regisseren, waarvan Variety zegt dat het op 14 februari 2025 zowel in bioscopen als op Peacock in de VS in première zal gaan.

Bridget Jones: Mad About the Boy

De Bridget Jones-franchise is een van de grootste en populairste romantische komediefranchises ter wereld. Er zijn drie films gemaakt, waaronder Bridget Jones’s Diary uit 2001, Bridget Jones: The Edge of Reason uit 2004 en Bridget Jones’s Baby uit 2016.

In de filmtrilogie speelde Renée Zellweger de titulaire Bridget Jones, terwijl Hugh Grant in de eerste twee films verscheen als Daniel Cleaver. In totaal heeft de filmfranchise van Bridget Jones wereldwijd ruim $760 miljoen verdiend, terwijl Bridget Jones’s Baby uit 2016 wereldwijd ruim $200 miljoen verdiende.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...