Film At Midnight vanaf 10 februari op Paramount+

Diego Boneta en Monica Barbaro spelen de hoofdrol in de originele Paramount+ film At Midnight. Alejandro (Boneta) is een hotelmanager. Sophie (Barbaro) is een filmster. Ze zijn werelden van elkaar verwijderd. Maar wat gebeurt er als het lot hen samenbrengt in Mexico? Bekijk de trailer voor At Midnight hieronder.

At Midnight film

At Midnight film

De hotelmanager Alejandro leidt zijn leven volgens zijn regels. De rijzende filmster Sophie heeft een relatie met een beroemde en onbetrouwbare man. Wanneer ze voor filmopnames naar Mexico reist ontmoet ze Alejandro. Ondanks hun pogingen worden ze verliefd.

De hoofdrollen worden gespeeld door Monica Barbaro, Diego Boneta, Anders Holm, Whitney Cummings, Catherine Cohen, Casey Thomas Brown, Maya Zapata, Dazelle Yvette, Joseph Fernandez, Ricardo Esquerra.

At Midnight wordt geregisseerd door Jonah Feingold, die eerder aan het hoofd stond van de romcom Dating & New York. Feingold schreef het script ook samen met Maria Hinojos (Mala Fortuna) en Giovanni M. Porta, die zijn speelfilmdebuut maakt.

At Midnight gaat op 10 februari in première op Paramount+. De verwachting is dat de film in Nederland op SkyShowtime zal verschijnen.

Afbeelding via Paramount

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...