Titanic in februari 2023 terug in de bioscoop in 4K HDR 3D

Ter ere van het 25-jarig jubileum wordt een geremasterde versie van James Camerons Titanic opnieuw uitgebracht in de bioscoop in 3D 4K HDR en met een hoge framesnelheid. Met een cast onder leiding van Oscar®-winnaars Leonardo DiCaprio en Kate Winslet, is de film een ​​epische, actievolle romance die zich afspeelt tegen de noodlottige eerste reis van de “onzinkbare” Titanic, destijds het grootste bewegende object ooit gebouwd. Titanic re-release in 4K 3D moet vanaf 8 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

De verwachting is dat Titanic later dit jaar ook op 4K UHD blu ray zal verschijnen. Dit is echter nog niet officieel bevestigd.

Titanic 4K

Titanic 4K UHD 3D re-release

Het is onmogelijk om de Titanic te laten zinken, beloven de bouwers. Twee van de reizigers op het schip zijn Rose en Jack. Ze zijn geliefden, maar hun liefde is onmogelijk. Want de rijke Rose reist eersteklas met haar onsympathieke verloofde Cal en Jack is een armoedzaaier in de derde klas. Een kleiharde strijd tussen Jack en Cal brandt los, en wanneer het schip zinkt wordt het een strijd op leven en dood.

Titanic won een recordaantal van 11 Academy Awards®, waaronder die voor beste film, beste regisseur, beste cinematografie, beste filmmontage, beste art direction-setregie, beste kostuumontwerp, beste originele dramatische score, beste originele nummer, beste geluid, beste geluidseffectenmontage en beste visuele effecten. Bij de eerste release in 1997 werd de film de # 1 wereldwijde box office-kampioen aller tijden en is momenteel de op twee na best scorende film ter wereld.

De hoofdrollen worden gespeeld door Leonardo DiCaprioKate Winslet, Billy Zane, Kathy Bates, Frances Fisher, Bernard Hill, Jonathan Hyde, Danny Nucci, Gloria Stuart, David Warner, Victor Garber en Bill Paxton. De film is geschreven en geregisseerd door James Cameron, en geproduceerd door Cameron en Jon Landau, met Rae Sanchini als uitvoerend producent.

Titanic in 4K moet vanaf 8 februari 2023 in de Nederlandse bioscoop te zien zijn.

Afbeelding via Paramount Pictures

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...

1 Response

  1. januari 11, 2023

    […] jaar geleden verscheen Titanic en dat wordt gevierd met een re-release in de bioscoop. De film is hiervoor geremasterd in 4K HDR 3D. Vanaf 8 februari ook in Nederland te […]