Trailer voor Netflix film True Spirit met Teagan Croft & Anna Paquin

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven voor True Spirit, het aanstaande coming-of-age-drama gebaseerd op de inspirerende real-life reis van de Australische tiener Jessica Watson. Ze was de jongste persoon ter wereld die solo de wereld rond zeilde.

In de trailer van True Spirit zien we Titans-ster Teagan Croft als Jessica Watson, die op 16-jarige leeftijd de gevaarlijke uitdaging aangaat om in haar eentje de wereld rond te zeilen. De video belicht haar moed en de worstelingen die ze zal tegenkomen terwijl ze op zee is, inclusief het overwinnen van haar dyslexie bij het lezen van een kaart. Het laat ook zien hoe haar ouders en mentor haar steunden.

Bekijk hieronder de officiële True Spirit trailer.

True Spirit op Netflix

Als de vasthoudende jonge zeilster Jessica Watson de jongste persoon wil zijn die solo, non-stop en zonder hulp de wereld rond zeilt, verwachten velen dat ze zal falen. Met de steun van haar zeilcoach en mentor Ben Bryant (Cliff Curtis) en haar ouders (Josh Lawson en Academy Award-winnaar Anna Paquin), is Jessica vastbesloten om te bereiken wat voor onmogelijk werd gehouden, door enkele van ’s werelds meest uitdagende stukken van de oceaan in de loop van 210 dagen te navigeren.

True Spirit is geregisseerd door Sarah Spillane op basis van een scenario dat ze samen met Rebecca Banner en Cathy Randall schreef. De film heeft rollen voor Teagan Croft, Cliff Curtis, Bridget Webb, Vivien Turner, Stacy Clausen, Todd Lasance, Josh Lawson en Anna Paquin.

De film is geproduceerd door Debra Martin Chase, Susan Cartsonis en Andrew Fraser.

De film is vanaf 3 februari 2023 te zien op Netflix.

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...