Film Beast met Idris Elba vanaf 27 februari te zien op SkyShowtime

De spannende thriller Beast verschijnt 27 februari 2023 op SkyShowtime Nederland. Idris Elba gaat hierin de strijd aan met een op wraak beluste leeuw die het op zijn gezin gemunt heeft. Bekijk hieronder een trailer.

Beast op SkyShowtime

Idris Elba speelt dr. Nate Daniels die sinds kort weduwnaar is. Samen met zijn dochters gaat hij terug naar Zuid-Afrika, waar hij ooit zijn vrouw ontmoet heeft, naar een reservaat van een oude familievriend, bioloog Martin Battles (Sharlto Copley). Maar de reis die bedoeld was om hun verdriet te verwerken mondt uit in een angstaanjagende survivaltocht als er een leeuw achter ze aan komt die ontsnapt is aan een stel gewetenloze stropers en alle mensen nu als vijanden ziet.

De hoofdrollen worden gespeeld door Idris Elba, Iyana Halley, Leah Sava Jeffries, Sharlto Copley.

Beast is een film van Baltasar Kormákur, regisseur van Everest, 2 Guns en Contraband. De productie is in handen van Will Packer, producent van de blockbusters Girls Trip, de Ride Along-franchise. De film is daarnaast geproduceerd door James Lopez, directeur van Will Packer Productions, en Baltasar Kormákur. Het scenario is geschreven door Ryan Engle (Rampage, Non-Stop) naar een verhaal van Jaime Primak Sullivan en de uitvoerend producenten zijn Jaime Primak Sullivan en Bernard Bellew.

De film Beast is vanaf 27 februari 2023 te zien op SkyShowtime Nederland.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...