Trailer voor Murder Mystery 2 met Adam Sandler en Jennifer Aniston

Netflix heeft de officiële trailer vrijgegeven van Murder Mystery 2, waar Adam Sandler en Jennifer Aniston weer in de huid kruipen van inmiddels full-time detectives Nick en Audrey Spitz. Bekijk de trailer hieronder.

Murder Mystery 2 trailer

Vier jaar na het oplossen van hun eerste moord proberen Audrey en Nick hun eigen detectivebureau van de grond te krijgen. Als ze worden uitgenodigd voor een bruiloft op het privé-eiland van hun vriend de Maharadja (Adeel Akhtar), komen de Spitzen weer in de problemen wanneer de bruidegom ineens wordt ontvoerd voor losgeld. Opeens is iedere gast, ieder familielid en zelfs de bruid een verdachte.

Murder Mystery 2 stuurt Nick en Audrey Spitz op een belangrijke missie die hen eindelijk alles geeft waar ze altijd al van gedroomd hebben: de kans op een succesvol detectivebureau en hun langverwachte reis naar Parijs.

De cast bestaat uit namen als Adam Sandler, Jennifer Aniston, Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, John Kani, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Zurin Villanueva, Tony Goldwyn, Annie Mumolo, Dany Boon en Adeel Akhtar.

De film is geschreven door Jeremy Garelick op basis van een scenario door James Vanderbilt.

Murder Mystery 2 is vanaf 31 maart 2023 te zien op Netflix

Afbeelding via Netflix

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films, series en andere entertainment!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...