Film Civil War (2024) draait vanaf 11 maart in de Nederlandse bioscoop | Nieuwe trailer

A24 heeft een nieuwe trailer uitgebracht voor Civil War, de komende politieke thriller geschreven en geregisseerd door Alex Garland. De film Civil War draait vanaf 11 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk de trailer hieronder.

De nieuwe trailer geeft een voorproefje van een intense thriller waarin de Verenigde Staten op de rand van de afgrond staan. Nu de staten verdeeld zijn geraakt en nu met elkaar in oorlog zijn, volgt de film een ​​groep verslaggevers terwijl ze worstelen om te overleven en inzicht te krijgen in het geweld dat het land heeft verteerd.

 

Civil War film (2024)

Een race naar het Witte Huis in het Amerika van de nabije toekomst balanceert op het scherp van de snede.

Naast Nick Offerman (Parks and Rec en The Last of Us) zijn er rollen voor Kirsten Dunst (Spider-Man, The Power of the Dog), Cailee Spaeny (Priscilla, Pacific Rim: Uprising), Wagner Moura (Puss in Boots: The Last Wish, The Grey Man), Stephen McKinley Henderson (Dune, Beau Is Afraid) en Jesse Plemons (Killers of the Flower Moon, Judas and the Black Messiah).

De film is geschreven en geregisseerd door Alex Garland, die in het verleden een aantal keren met A24 heeft samengewerkt. Garland maakte zijn speelfilmdebuut in 2014 met A24’s Ex Machina, met in de hoofdrollen Oscar Isaac, Domhnall Gleeson en Alicia Vikander. Hij volgde dat met de door Natalie Portman geleide Annihilation in 2018 voordat hij in 2022 Men regisseerde met Jessie Buckley en Roy Kinnear. Garland was ook schrijver van 28 Days Later uit 2002, Sunshine uit 2007 en Dredd uit 2012.

Civil War releasedatum

De film Civil War draait vanaf 11 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. De film wordt ook vertoond in IMAX.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...