Canadese politieserie Wild Cards vanaf 5 maart op Net5

Vanaf dinsdag 5 maart 2024 kun je op Net 5 kijken naar de nieuwe politieserie Wild Cards (2024) met Giacomo Gianniotti (Grey’s Anatomy) en Vanessa Morgan (Riverdale). De reeks speelt zich af in Vancouver en volgt het onwaarschijnlijke duo van Ellis, een norse, sardonische agent en Max , een pittige, slimme oplichtster. Bekijk hieronder een trailer.Wild Cards serie op Net5

Cole Ellis is een gedegradeerde rechercheur die het afgelopen jaar met tegenzin bij de maritieme eenheid heeft doorgebracht, terwijl Max Mitchell een voorbijgaand leven leidt en iedereen die ze tegenkomt uitvoerig oplicht. Maar terwijl hij wordt gearresteerd en vastgehouden op het bureau, helpt Max Ellis uiteindelijk bij het oplossen van een plaatselijke misdaad. De twee krijgen de kans om zichzelf te verlossen: Ellis moet terug naar zijn rechercheurspost en Max moet uit de gevangenis blijven. Ze moeten samenwerken en elk hun unieke vaardigheden gebruiken om misdaden op te lossen.

Wild Cards werd ontwikkeld door Michael Konyves (Bad Blood, Law & Order: Organized Crime). De serie ging vorige maand in première op de Canadese televisie.

De hoofdrollen worden gespeeld door Vanessa Morgan, Giacomo Gianniotti, Jason Priestley, Terry Chen, Karin Konoval.

Het eerste seizoen van Wild Cards bestaat uit zes afleveringen en is vanaf 5 maart te zien op Net5.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...