Film De Tatta’s vanaf donderdag 22 december in de bioscoop

De Nederlandse film De Tatta’s is vanaf donderdag 22 december 2022 in de bioscoop te zien. In de komische film moet de familie Van Kampen van een chique villa verhuizen naar een klein flatje. Bekijk de trailer hieronder.

Tatta's film

Film De Tatta’s

Wie wil er niet schathemeltjerijk worden? Nou, Erik van Kampen (Leo Alkemade) zeker wel. Dan kan hij een nóg grotere villa voor zijn langs elkaar levende gezin kopen. Zijn droom valt echter snel in duigen wanneer hij een iets te hebzuchtige investering doet. Samen met zijn vrouw Laura (Leonie ter Braak), dochter Jessica (Sterre Koning) en zoon Daan (Sem van der Horst) verhuist hij van een luxe villa naar een flat. Ze willen zo snel mogelijk terug. Maar als ze hun nieuwe buren leren kennen (o.a. Sinan Eroglu, Marouane Meftah, Oussama Ahammoud en Vonneke Bonneke) leidt dat tot bijzondere vriendschappen. Als Erik nou maar niet opnieuw alles verpest.

De cast bestaat uit namen als Leo Alkemade, Leonie ter Braak, Sinan Eroglu, Sterre Koning, Oussama Ahammoud, Vonneke Bonneke, Marouane Meftah, Fatma Genç.

De film is geregisseerd door Jamel Aattache (Zwaar Verliefd!, Casanova’s). Het script komt van Donny Singh en is gebaseerd op een idee van Singh en Luuk Ornstein.

De film De Tatta’s draait vanaf 22 december 2022 in de bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws rondom je favoriete films en series!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...