Film Float (2024) vanaf 28 maart in de Nederlandse bioscoop

De film Float draait vanaf 28 maart 2024 in de Nederlandse bioscoop. Bekijk hieronder een trailer.

In de film speelt Andrea Bang de rol van Waverly, een jonge vrouw met een gespannen relatie met haar ouders die besluit de zomer door te brengen voordat ze gaat studeren bij haar tante in het kustplaatsje Tofino, waar ze verwikkeld raakt in een romance met badmeester Blake (Robbie Amell) wanneer hij haar zwemlessen geeft.

Float film 2024

Waverly (Andrea Bang) dacht dat haar toekomst al volledig was uitgestippeld. Na een zomer bij haar ouders in Taipei zou ze als geneeskundestudent in Toronto beginnen. Maar wanneer haar plannen onverwacht gewijzigd worden en ze impulsief besluit om naar een klein Canadees kuststadje te gaan, wordt haar toekomst plotseling minder zeker. Hier ontmoet ze de knappe, lokale badmeester Blake (Robie Amell). Nadat hij haar heeft gered van verdrinking op een zomers strandfeest, biedt Blake aan om Waverly te leren zwemmen. Naarmate de zwemlessen vorderen, bloeit er onverwachte liefde op tussen de twee. Maar past Blake in de toekomstplannen van Waverly of zal dit hen uit elkaar drijven?

Float is een Canadese dramafilm, geregisseerd door Sherren Lee. Het is geschreven door Lee en Jesse LaVercombe, als een bewerking van een Wattpad-verhaal van schrijfster Kate Marchant.

In de film zijn er rollen voor Andrea BangRobbie Amell, Andrew Bachelor, Rukiya Bernard, Michelle Krusiec, Sarah Desjardins, Ghazal Azarbad en Tristan Arthurs.

De film ging in première op het Vancouver International Film Festival 2023 en werd vertoond in de Canadian Narrative Competition op het Calgary International Film Festival 2023.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter