Serie The Walking Dead: The Ones Who Live vanaf 25 februari te zien | Bekijk trailer

Vandaag is er een nieuwe trailer verschenen voor The Walking Dead: The Ones Who Live, de langverwachte The Walking Dead spin-off serie waarin Rick en Michonne centraal staan. Bekijk hieronder de trailer voor The Walking Dead: The Ones Who Live. De reeks start op 25 februari op AMC.

De eerdere trailer kun je hier bekijken.

The Walking Dead: The Ones Who Live trailer

Deze serie presenteert een episch liefdesverhaal van twee karakters die zijn veranderd door een veranderde wereld. Uit elkaar gehouden door afstand. Door een onstuitbare kracht. Door de geesten van wie ze waren. Rick en Michonne worden in een andere wereld gegooid, gebouwd op een oorlog tegen de doden… en uiteindelijk een oorlog tegen de levenden. Kunnen ze elkaar en wie ze waren vinden op een plek en in een situatie die ze nog nooit eerder hebben gekend?

De cast van de serie bestaat uit Andrew Lincoln, Danai Gurira, Pollyanna McIntosh, Lesley-Ann Brandt, Terry O’Quinn, Matthew August Jeffers.

Het drama van zes afleveringen is geschreven en geproduceerd door Scott Gimple, die ook als showrunner fungeert. Gurira wordt ook gecrediteerd als mede-maker en co-schrijver voor het drama met zes afleveringen.

Deze serie vervangt de geschrapte trilogie van films die zich na het vertrek van Andrew Lincoln in “What Comes After” op Rick’s status zouden concentreren. Deze films zouden worden uitgezonden op AMC (in plaats van in bioscopen) en een directe voortzetting zijn van Rick’s verhaal. Robert Kirkman bleek nauw betrokken te zijn bij de filmtrilogie. Scott Gimple legde later ook uit dat “dit niet noodzakelijkerwijs betekent dat dit de enige Rick Grimes-verhalen zijn die we ooit gaan vertellen.” Op 19 juli 2019 werd tijdens Comic-Con een teaser uitgebracht, waarin stond dat de films in de bioscoop zouden worden uitgebracht en zouden worden gedistribueerd door Universal Studios. Na de teaser werd er echter geen belangrijke informatie meer verstrekt over de status van de eerste film voorafgaand aan de uiteindelijke annulering ervan.

The Walking Dead is gebaseerd op de gelijknamige stripreeks van Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard en is uitvoerend geproduceerd door Kirkman, Scott M. Gimple, Greg Nicotero, David Alpert, Joseph Incaprera, Gale Anne Hurd, Denise Huth en Angela Kang. Het is de zesde spin-off-serie van The Walking Dead, na Fear the Walking Dead, The Walking Dead: World Beyond, Tales of the Walking Dead, The Walking Dead: Dead City en Daryl Dixon.

The Walking Dead: The Ones Who Live in Nederland?

De Rick en Michonne serie The Walking Dead: The Ones Who Live zal in de VS vanaf 25 februari op AMC te zien zijn. Wanneer de reeks precies naar Nederland komt en waar deze te zien zal zijn, is op dit moment nog niet bekend. Het eerste seizoen heeft zes afleveringen.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

 

 

You may also like...