Special Forces VIPS 2024 seizoen 4 vanaf 28 januari op Videoland

Special Forces VIPS 2024 seizoen 4 is vanaf zondag 28 januari te zien bij Videoland. Opnieuw gaan twaalf bekende Nederlanders de uitdaging aan om de training die gebaseerd is op de realistische Special Forces training te volgen. Dit doen ze deze reeks niet in de kou van Slovenië, maar in de bloedhitte van de woestijn in Marokko. Bekijk hieronder een trailer.

De eerste beelden laten zien dat er dit seizoen een grote afwezige is. Special Forces VIPS-instructeur Sander heeft ruimte gemaakt voor een nieuw staflid: oud-Special Forces Operator Nikki Koppedraaijer.Special Forces VIPS 2024 seizoen 4

Twaalf BN’ers geven de controle over hun comfortabele leven volledig uit handen, en gaan mee op een keiharde training van de ‘Special Forces’. Ze leveren zo letterlijk alles in; hun luxe, bezittingen, persoonlijkheid, ego en status. Twee weken lang gaan ze mee met de ‘Special Forces’ op de zwaarste militaire training: zo ondervinden ze aan den lijve waartoe een mens in staat is, verleggen ze hun grenzen, en komen ze oog in oog te staan met hun grootste angsten.

Deelnemers van Special Forces VIPS seizoen 4

Voormalig Olympisch judoka Edith Bosch, ex-voetballer Demy de Zeeuw, dj en realityster Harrie Snijders, ondernemer en Real Housewife of Amsterdam Maria Tailor, ondernemer en mediapersoonlijkheid Olcay Gulsen, artiest Bizzey, ondernemer en auteur Merlijn Kamerling, model en fotograaf Kim Feenstra, tv-kok London Loy, influencer Demi de Boer, acteur en Expeditie Robinson-kandidaat Thijs Boermans, boer en oud-Verraders-deelnemer Ayoub Louihrani.

Vanaf zondag 28 januari 2024 is Special Forces VIPS seizoen 4 wekelijks te zien bij Videoland. Op de eerste zondag verschijnt er meteen twee afleveringen online, waarna er wekelijks een nieuwe aflevering verschijnt. In totaal zal het seizoen acht afleveringen krijgen. De eerste aflevering gaat ook op tv in première bij RTL 4 op zondag 28 januari om 22:20 uur.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op Facebook, Instagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...