Film Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog vanaf 19 juli in de bioscoop

Na het succes van Juf Roos Is Jarig, is Juf Roos (Melissa Drost) deze zomer te zien in een gloednieuwe film Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog. Deze draait vanaf 19 juli in de bioscoop. In haar tweede film moet de populaire juf – bekend uit de gelijknamige RTL4 serie – samen met haar buurjongen Gijs (Jörgen Scholtens) op zoek naar de kleuren van de regenboog. Uiteraard zit de film opnieuw vol met vrolijke, bekende kinderliedjes. Bekijk hieronder een trailer.

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Juf Roos: Op Reis naar de Regenboog

Juf Roos en Gijs gaan op vakantie en daar hebben ze superveel zin in. De lunchpakketjes zijn gemaakt, de koffers gepakt … de reis kan beginnen! Maar dan gaat er iets mis. Gijs slaat per ongeluk de rode roos van de jurk van de juf waardoor die haar magie verliest. Een groot probleem want met de bijzondere jurk konden ze overal naartoe reizen en nu gaat dat niet meer. In de kist van Oma Rosalinde vinden Juf Roos en Gijs gelukkig een oplossing. Als ze alle kleuren van de regenboog verzamelen, kunnen ze de jurk weer maken. Het blijkt nog een behoorlijke zoektocht om de juiste kleuren te vinden, maar wel een hele leuke!

De hoofdrollen worden gespeeld door Melissa Drost en Jörgen Scholtens.

De film is geregisseerd door Jan-Willem Wit. De productie is in handen van Blooming Media in samenwerking met Videoland en Dutch FilmWorks. Het scenario werd geschreven door Valerie Latul en Paul de Vrijer. De muziek is van Guido Heeneman.

Juf Roos: Op Reis Naar De Regenboog draait vanaf 19 juli 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...