Romantische komedie Happy Single vanaf 21 september in de bioscoop | Bekijk de trailer

Dutch FilmWorks heeft de trailer vrijgegeven voor de film Happy Single. Het is een heerlijk romantische komedie van de makers van Zwaar Verliefd! en Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn. Geeft Mollie haar geliefde ‘happy single’ status op of neemt ze alsnog de benen? Bekijk hieronder de trailer voor de film.

Happy Single

Happy Single

Iedere man die in de buurt van Mollie komt, wordt gewaarschuwd: ‘deze meid breekt je hart’. De psychologe – specialiteit echtscheidingen – doet niet aan blijvertjes, gelooft niet in voorbestemd en krijgt kriebels van de term ‘de ware’. Als ze in haar stamkroeg Otis ontmoet en meer kriebels heeft dan ze wil toegeven, is haar natuurlijke reactie dan ook hard weglopen. Maar dan blijkt Otis de nieuwe collega te zijn die zij moet inwerken en behoort ontwijken niet meer tot de mogelijkheden. Mollie’s vrienden op de werkvloer proberen haar te overtuigen om de liefde een kans te geven, maar staan daarmee klaarblijkelijk voor hun lastigste case ooit.

De hoofdrollen worden gespeeld door Jamie Grant, Juvat Westendorp, Sanne Langelaar, André Dongelmans, Manuel Broekman, Barbara Sloesen, Dick van den Toorn, Henriëtte Tol, Peter Blok, Ellemijn Veldhuyzen van Zanten.

De film is geregisseerd door Anna van Keimpema op basis van een scenario door Gerben Hetebrij.

Happy Single draait vanaf 21 september 2023 in de Nederlandse bioscoop.

Blijf op de hoogte

Wil je de hele week op de hoogte gehouden worden van het laatste entertainment nieuws? Volg ons dan op FacebookInstagram en Twitter. Zo ontvang jij als eerste het laatste nieuws!

Facebook Instagram Twitter

You may also like...